Ärevarv

comments 2
Okategoriserade

Natt mot torsdag. Stadsbussarna har blivit triumfvagnar med öppnade rutor, ropen skallar och röd-grön-vita halsdukar höjs. Kravallpoliser och supportrar defilerar nedför Nowi Świat. En student kommer fram till mig, med sår i pannan, han vill låna mobil. Visar legitimation och bankkort. Han säger att han blivit misshandlad av polisen. Legia är polska mästare i fotboll 2006.

2 Comments

 1. Tomas says

  Apropå våld och fotboll: KFF spöade (sedvanligt) Harmmarby med 4-1 och i veckan det småländska (!) allsvenska derbyt Öster-KFF som landade på 0-1. För att använda ett slitet uttryck: det går bra nu för staden (laget) som hånas i SVT för att de söker Kulturhuvudstadsåret tillsammans med Riga.

  Men hur gick det med ögat? Kanske tur att du inte gör TV. Det ser så obehagligt ut med blåtiror…

 2. Gabriel says

  Ja, det går långsamt framåt för Kalmar, och det är åttiotalisterna som ska görat. Indiekids över hela världen kan nu läsa: ”From Kalmar, south-eastern Sweden, Gentle Touch hit the world with straight beats, melodic guitars and longings for eighties hit songs. The musical touch may seem harsh when the intros come thru but at the end of the songs it’s the very careful and dreamy feeling that persists – a feeling also known as gentle.” här. Gentle Touch har ju till och med skrivit in Smedby i musikhistorien…
  Som du själv är inne på, det finns inga genvägar till den perfekta brandingen, det måste bygga på vad som finns. På riktigt.

  Riga är väl en bra partner, även om det är tuff konkurrens…

  Blåtiran börjar blekna, det var inte så farligt… men redaktören undrade om jag hade kommit i fight över en story…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *