Kameldansen

Leave a comment
Okategoriserade

Bloggutmaningen #Blogg100 har verkligen gjort underverk för produktiviteten här. Och, som det heter, ”ett inbäddat youtubeklipp är också ett inlägg”. Så jag lägger för ovanlighetens skull upp ett sådant här. Den här låten, och den här dansen (kamelens alltså), har jag haft på huvudet och i benen i dag.

Gympa kan göra underverk för välbefinnandet, och den som undrar var man får leva ut sådana här danser, bege er till Indiegympan Heartbeats nästa tisdag och anmäl er gärna först här. Då är det säsongsstart för gympapassen där det endast spelas bra musik och där en inte behöver känna sig hemma i traditionella träningsmiljöer för att passa in.

Tidigare terminer har det dansats till bland annat det här och det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *