Sjukfrånvaro

Leave a comment
Okategoriserade

En dag av sjukfrånvaro. Mitt råd för att slippa utbrott av halsåkommor är att i ett tidigt stadium gurgla en mättad koksaltlösning. Det finns vetenskapligt stöd för detta, tro mig. Dock, gör inte som jag gjorde i går och gurgla för djupt och för hastigt. Om du inte vill kräkas i vasken.

I dag, bättre: Strepsils, mycket vatten, Ben & Jerry’s Half Baked. Dessutom köpt på mig Proviva Blåbär resp. Björnbär. Dagen inleddes med Netflix med Iron Sky. (Mycket märkligt egentligen att titta på en film som vuxit fram under förutsättningarna att den var kult redan när den spelades in, och sedan producerades i symbios med fansen. Kult, ja, roligt. En jättebra film? Nej. ) Till lunch: gårdagens majssoppa, utan bacon. Till middag: pizza ”Ruccola” från Pizzeria Rex. Har också köpt på mig ingredienser till en annan närande soppa i morgon.

Och så avslutades dagen med Värvet: avsnitt fyrtionio, Bodil Malmsten-intervjun. Kristoffer Triumf håller sig själv tillbaka under första halvan, låter Bodil tala, flikar in korta frågor. För att sedan ta plats. Det blir ett bra samtal av det. Lyssna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *