Mastodonternas dal

Leave a comment
Okategoriserade

Detta med Blogg100 är som sagt dubbelt: jag stöder helhjärtat en återgång till det lite längre, lite mer genomtänkta skrivandet, men samtidigt vet jag hur vansklig en sådan här övning är rent psykologiskt.

Men, mycket spännande kommer att bli sagt och blir det tomt prat och trams ibland så gör det inte något. Två av dessa pånyttfödda bloggar följer jag hittills dagligen:

Först Roger Wilsons enorma mastodontåtagande att se och dagligen blogga om all Star Trek som någonsin kommit ut. Jag följer givetvis med spänning, och hoppas verkligen på ork och uthållighet. De sista två åren har jag följt Keith DeCandidos rewatch av Star Trek: The Next Generation resp. Deep Space Nine. Givetvis hann jag titta färdigt på både Deep Space Nine och Voyager och för övrigt även hela Battlestar Galactica innan DeCandido var färdig med DS9, med två inlägg i veckan, så jag tröstade mig med ytterligare en DS9-rewatch, av Zach Handlen på AV Club. Väldigt annorlunda.

Och mer? Jo, jag läser Anechka Ю om Ryssland och annat på Plötsligt i Moskva. Dagens inlägg ger ytterligare ett perspektiv, nej flera, på det här med anonymitet och skrivande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *