Saker blir gjorda mitt i natten

Leave a comment
Okategoriserade

Drabbades av en snilleblixt om hur jag skulle organisera mitt nya hemmakontor. En hörna som det inte varit mycket med, blir full av kraft. Jag mäter och tittar efter en lämplig bordsskiva.

Jag kommer att kunna se ytterdörren när jag sitter vid skrivbordet (mycket viktigt har jag hört någonstans och det makes sense), jag har nära till arkivskåpet, köket… Mycket fint.

Det tråkiga just nu är att jag inte hittar mitt hålslag. Svårt att skapa struktur i pärmarna då. Jag tänker här givetvis på Alejandro Fuentes Bergström, som förutom på att sprida GTD-råd på Twitter och Facebook också släppte en Valentin-video i veckan. Fans som har missat en anthem som ”Jag fullkomligt jublar” eller dess Fovoll Remix feat. Dogge Doggelito bör också givetvis kolla det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *