Vedisk trans

Leave a comment
Okategoriserade

Det som höll mig upptagen under helgen var samvaro med bästa herrarna Tomas och Nils, med flera. En translik picknickkonsert tillika releasefest med VED feat. Christine Owman var huvudnumret. Där satt vi ett hav av kafébord, översköljda med psykedeliskt ljus från Kings in the Sky, och plockade med picknicklådor. Och lyssnade, föll i trans och nästan i sömn. Lyssna på ”Spectra” på PSL/SVT Play! (Ja, det är Uri Geller som hörs i början, från TV-programmet ”Äntligen en vit älg”.)

Efteråt var det fortsättning på Babel, där bandet DJ:ade lite mer lekfullt och med Rock lobster fick mig att Just Dance-rycka. Annars satt vi längst in i lilla rummet, som man gör, och mindes forna tiders bablar. Tomas kallade det fortfarande ”Jeriko” tidigare på kvällen, strax innan vi kom in lagom till att FRAK spelade i sina foliemasker. Men vår höga ålder till trots, eller kanske just på grund av den, hade vi en mycket bra kväll (som inte vare sig den eller fredagens slutade på svartklubb). Istället besökte vi den mycket eleganta skånsktematiska ölbaren Söder om Småland, såg en strutformad bunker på kockumsområdet och mycket mer. En in alles mycket bra helg.

 

Jag lovar att inte beställa medaljen och släpspännet, eller ens lägga upp bannern. #blogg100 är, tekniskt sett, ett misslyckande för min del. Men jag uppnår fortfarande det jag vill uppnå, så jag kommer in i matchen och fortsätter.

Besides: Det är motivationspsykologiskt väldigt fel att lägga upp utmaningar så att de går att misslyckas med i början, utan chans till upprättelse och instyrande på rätt bana. Därav är de flesta nyårslöften inte särskilt väl ägnade sina syften.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *