Avklingande helg

Leave a comment
Okategoriserade

Det här var helt enkelt en väldigt njutbar festival, Intonal. Inkonsts lite svåranvända lokaler möblerades, avskärmades och utnyttjades så att det kändes just som något nytt, en festivalklubb någon annanstans. Och den – som jag tyckte – lättillgängliga njutbarheten sammanfattar nog både intrycken från Ephemera och BNNT och det avväpnande nördiga i Acousmatic for the People, där det gick att sitta i djup kontemplation (någon gick till och med upp på scenen och gjorde olika liggande positioner) eller bara med ett saligt leende. OK, it’s not for everyone, men vilken musik är det?

På fredagskvällen var jag och fick mig till livs hårda beats från Zamilska och RSS Boys i den alldeles perfekta lokalen Sorgenfri Kultur. Där stod jag i toalettkön och diskuterade kommande projekt rörande rätten till staden med min kollega, och fick sen ensam uppmaningen av någon annan i kön att fortsätta diskutera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *