Fest i helgen

Leave a comment
Okategoriserade

Förutom Intonal som alltså är en alldeles ny festival i Malmö som inte får missas, så finns det annat att göra i helgen:

• Fredagen kan inledas på Media Evolutions After Work, som bara kanske är världens bästa, men i varje fall väldigt lyckad. Det brukar vara mer av förfest än företagsmingel, möjligen tvärtemot vad man skulle kunna tro. Frejdigt och fullt av folk.

• Till stor glädje för mig blir filmfestivalerna bara fler och fler, och Balkan New Film Festival kommer till Panora nu i dagarna. Om det är något jag inte vill missa så är det filmatiseringen av Goran Vojnovićs Blattejävlar! (Cefurji raus!) på lördag eftermiddag. Den visningen krockar med Mats Almegårds samtal med Aleksandra Grünholz i Gram[m]ofon på Intonal – lite synd, men det är ju trots allt en podd som går att lyssna på senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *