Nordnordost

Leave a comment
Okategoriserade

En gång arbetade jag på en restaurang på Värnhem, Southern Kitchen Café, när den var ny… där lärde jag mig laga en god gumbo redd med okra, panera kyckling i cornflakes på bästa sätt och att majsbröd kan smulas och ätas med vaniljglass som en med amerikanska mått mätt modestare efterrätt.

Nu är Southern Kitchen historia, men det är inte utan att jag ofta har tänkt att det borde finnas ett Northern Kitchen Café, som tar vara på Wisconsins ost- och öltradition, och går över gränsen i New England till Québec och serverar poutine med rykande het sås och specialgjorda cheesecurds, och allt som går att servera med lönnsirap till. Givetvis spelas all den bästa americanan, alt-countryn, new weird american och fransk-keltisk-kanadensisk folkmusik. Så, hitta mig en lokal och en investerare så är det, som man säger, bara att köra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *